Campanya de donació amb ràdio Flaixbac en directe

El passat dijous 9 de maig de 2019, a la tarda, va ser una nova jornada sensacional plena d’activitats i esdeveniments que van omplir l’EUSS amb altres propostes diferents del dia a dia d’un centre universitari d’enginyeria.

D’una banda, l’EUSS un cop més va participar en la campanya “Vine a donar sang”, arribant a la seva 10a edició. En aquesta ocasió la jornada es va tornar a desenvolupar, com ja és habitual, al Laboratori de Mecànica AE01 de l’EUSS. L’horari va ser a la tarda de 16.30 a 20 h i es va assolir una xifra aproximada de 25 donants.

Sempre hem pogut escoltar la frase feta que diu “que no arribi la sang al riu”, però en aquesta ocasió cal agrair a totes i tots aquells que van donar per permetre que la seva sang arribes a una bossa per poder fer-la servir en aquelles persones que la necessitessin.

Però la tarda més sorpreses com per exemple un programa de ràdio en directe des del pati de l’escola. Va ser la quarta vegada que el Feedbac de Ràdio Flaixbac s’emetia des de l’EUSS. Tres hores de ràdio en directe, des de les 5 fins a les 8 de la tarda, amb l’Albert Planadevall i la Mireia Cros, al capdavant d’aquesta proposta de ràdio-fórmula amb petició de música a la carta i la possibilitat de dedicatòria. També va actuar en directe en “Salva Racero”, antic cantant dels Lax’n’Busto.

Per finalitzar la jornada a les 7 de la tarda es va celebrar una nova sessió informativa dels graus que s’imparteixen a l’EUSS.