EUSS MotorSport a la presentació 10a edició FSS

El dilluns 17 de juny, pel matí, l’estudiant Ferran Martí com a TeamLeader i el professor Ignasi Florensa, Faculty Advisor, de l’equip EUSS MotorSport; van assistir a la presentació oficial de la 10a edició de la Formula Student Spain i la 2a del programa Kart Academy, a l’aula Màster de l’edifici A3 del Campus Nord de la UPC.

A la presentació van parlar persones del món acadèmic i del món professional de l’automoció, i el diari Sport, que n’és el media partner, l’endemà va fer una notícia que es pot veure en aquest enllaç. També hi ha un resum de la FSS a YouTube, i en els minut 1’23” i 1’33” surt el vehicle de l’EUSS MotorSport.

Aquest any 2019, l’objectiu de l’equip EUSS MotorSport es participar en dues competicions de la Formula Student mundial. Del 23 al 28 de juliol al circuit Ricardo Paletti, de Varano de Melegari a Itàlia; i al circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló, del 20 al 25 d’agost.