Jornada de formació conjunta sobre pastoral

El dijous dia 5 de setembre, Salesianes Santa Dorotea, l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) i Salesians Sarrià van organitzar la tercera jornada de formació conjunta sobre pastoral a un centre educatiu. Aquesta nova trobada estava adreçada a tot el personal de les tres institucions que configuren l’anomenada “vorera salesiana”. La reunió es va caracteritzar per iniciar un procés de reflexió al voltant de la relació entre escola i l’evangelització i va comptar amb més de 220 assistents entre les tres institucions que van omplir l’auditori de Salesians Sarrià.

Javier Cortés, marianista i autor de “La escuela católica”, va fer reflexionar a tot el personal docent al voltant del significat de la pastoral i de com treballar-la al centre, de manera que els joves participin de l’experiència de la fe. La segona part de la formació va consistir en un taller pràctic organitzat per Montse Serra, psicòloga i especialista en dinàmiques de grup.

Els docents assistents a la trobada, juntament amb els equips directius de les tres institucions, van valorar molt positivament aquesta tercera formació conjunta.

“Anem donant petites passes vers una línia pedagògica i institucional comú que va molt més enllà de la formació acadèmica dels alumnes per aconseguir una educació integral de la persona”. Paraules de José Abascal, director de Salesians Sarrià.

sessió conjunta euss, santa dorotea i salesians sarrià