Setmana presemestral del curs 2019- 2020

Durant la setmana anterior a l’inici de curs, del 9 al 13 de setembre, es van fer les accions d’acollida i benvinguda per als nous estudiants. Es tracta del seu primer contacte amb el món universitari. Per això, és interessant que tinguin un acompanyament específic al llarg del primer curs dels diferents graus que ofereix l’escola.

Entre les activitats que es van fer, destaca doble sessió de recepció i benvinguda als alumnes. En aquestes, hi van intervenir el director de l’EUSS, el coordinador de pastoral i el cap d’estudis. També es va fer una roda de presentació del professorat, dels tutors i tutores, de les seves assignatures i dels membres de la CAEUSS (Comissió alumnes de l’EUSS).

A més, es va realitzar una sessió dedicada a explicar els aspectes més acadèmics i l’ús del servei de biblioteca, tècniques d’estudi, així com una taula rodona que va comptar amb la veu de l’experiència d’alumnes d’altres cursos i caps de departament. Aquest acte va tenir com a objectiu orientar i fer un bon aterratge dels estudiants i un millor enlairament cap a la seva futura professió d’enginyers i enginyeres.

Finalment, va haver-hi una petita intervenció dels membres de l’equip EUSS MotorSport, que van explicar el seu projecte i la participació en la Fórmula Student.

setmana presemestral EUSS