Inaugurem Indestructibles

El passat 20 de novembre i coincidint amb el dia mundial de la infància, vam inaugurar l’exposició fotogràfica Indestructibles. Un projecte del fotògraf Alfons Rodríguez i el periodista Xavier Aldekoa.

El treball recull 11 històries, ubicades en 10 països africans, protagonitzades per nens i nenes que viuen situacions traumàtiques, però que aconsegueixen tirar endavant les seves vides.

La finalitat del treball d’Aldekoa i Rodríguez és sensibilitzar als visitants de la situació social que es viu al continent africà. Així, el projecte va més enllà de la ferida provocada per les guerres, el terrorisme o la pobresa, i vol ensenyar la capacitat de superació i la fortalesa a través d’un missatge realista i positiu.

En l’acte d’inauguració van assistir els representants de les entitats col·laboradores com Misiones Salesianas, patrocinador principal el projecte, i membres d’Alumni-EUSS i el personal docent i administratiu de l’escola universitària. Xavier Aldekoa va oferir a tots els assistents una visita guiada per l’exposició, compartint les seves vivències i explicant la història que s’amaga darrere de cada fotografia.  

La mostra fotogràfica es pot visitar fins al 29 de novembre i està oberta a tots els públics de dilluns a divendres de 9 h a 21 h.