L’EUSS celebra la Jornada de Portes Obertes

El dimecres 15 de juliol, l’EUSS va celebrar la Jornada de Portes Obertes. L’Escola Universitària Salesiana de Sarrià va recuperar l’activitat presencial i va tornar a obrir les aules i els laboratoris per acollir als futurs estudiants d’enginyeries industrials.

Després d’haver hagut d’organitzar totes les sessions informatives de manera virtual a causa de la pandèmia del Covid-19, en aquesta ocasió, els assistents van poder conèixer les instal·lacions de forma física.

La jornada va estar marcada per les estrictes normes de seguretat que es van seguir en tot moment. Tots els participants havien d’utilitzar obligatòriament la mascareta; cada aula i laboratori disposava de gel hidroalcohòlic; s’accedia a cada espai, formant petits grups reduïts per tal de controlar els aforaments i la sessió informativa es va poder dur a terme respectant la distància de seguretat de 2 metres entre assistents.

Es va poder comptar amb la participació d’alumnes actuals de l’EUSS, que explicaven la seva experiència, amb l’equip EUSS MotorSport que va mostrar el seu cotxe de competició, amb el professorat i els responsables de laboratoris que van exposar una petita mostra del que es pot fer amb la maquinària de la que disposa el centre.