Inaugurem el curs 2020-2021

El passat dimecres 7 d’octubre l’auditori de l’EUSS va acollir l’acte d’inauguració del curs 2020-2021.

El Dr. Andreu Moreno, director de l’EUSS, i el Sr. Orlando González, president del patronat de la Fundació Rinaldi, van donar la benvinguda als assistents i van donar per inaugurat el curs.

A continuació, es va donar pas a la lliçó inaugural, que enguany va tractar sobre els “Reptes de l’enginyeria en un món post-covid. L’exemple Premo” i la va impartir el Sr. Ezequiel Navarro, conseller delegat del “Grupo Premo”.

Ezequiel Navarro ha desenvolupat tota la seva carrera professional al “Grupo Premo” en què va entrar com a estudiant d’Investigació del departament d’Enginyeria Elèctrica de la Universitat de Màlaga el 1995 i en la qual ha exercit llocs en Direcció d’R + D, Enginyeria, Exportació, Màrqueting, Comercial, Direcció General i des de 2006 Conseller Delegat, moment en què va liderar el canvi d’accionistes i l’impuls internacional més a enllà de la Xina i el Marroc passant per França, Japó, l’Índia, Corea del Sud, Vietnam, Califòrnia i recentment Alemanya.

Recentment, el “Grupo Premo” ha estat reconegut pel Clúster de la Indústria de l’Automòbil com millor estratègia d’innovació amb més de 130 patents concedides i mig centenar pendents de concessió.

Molt actiu en estratègies d’innovació amb clients com Tesla, Amazon, Facebook / Oculus, HTC, Huawei, BYD, Tencent, Hyundai, etc. han desenvolupat una estratègia de creixement basada en eines digitals, innovació i en ecosistemes.

La seva estratègia de diversificació en el camp de les tecnologies de la Quarta Revolució Industrial els ha posicionat en el camp de les IOT, VR / AR i M2M com tecnologies de diversificació futura a tot el món.

De fet, un de cada dos cotxes del món amb Keyless Entry fan servir components Premo, els robots d’Amazon es comuniquen en LF amb components de Premo, és líder mundial en Electromagnetic Motion Tracking i molts dels cotxes elèctrics i híbrids del món fan servir components Premo per a càrrega i conversió d’energia.

Torna a veure la lliçó inaugural:

https://youtu.be/Arv3KS-w-dw