L’EUSS celebra l’acte de graduació de la 26a Promoció

Divendres 18 de novembre es va celebrar l’acte de graduació de la 26a promoció d’enginyers i enginyeres de l’EUSS de les titulacions en Enginyeria en Organització Industrial, Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, Enginyeria Mecànica i Enginyeria Elèctrica i del Màster en Direcció d’Empreses Industrials.

Els graduats i les graduades van ser convocats abans de l’acte acadèmic per oficialitzar el seu pas d’alumnes a exalumnes i rebre la insígnia d’Antics i Antigues Alumnes, un llibre sobre la vida de Don Bosco i la banda de graduació. Aquest acte previ va ser conduït pel Dr. Andreu Moreno, director de l’EUSS i, pel Dr. Ignasi Florensa, cap de l’Àrea Universitat-Empresa i Innovació Docent.

La graduació va tenir lloc a la Sala d’actes de Salesians de Sarrià i va reunir a més de 300 persones entre graduats i graduades, familiars, amistats i personal de l’EUSS. L’acte va començar amb el missatge de benvinguda del director del centre, el Dr. Andreu Moreno. Tot seguit, el graduat Juan González, va dirigir unes paraules en nom d’Alumni EUSS.

A continuació, la padrina de la 26a promoció, la Sra. Begoña Simal de Diago, cooperant al desenvolupament de Bosco Global, va prendre la paraula per dirigir-se als graduats i graduades i enviar-los un missatge de felicitació.

Posteriorment, es va fer l’entrega dels diplomes a totes les persones graduades, un diploma que acredita l’obtenció dels estudis d’enginyeria o de màster. Un cop rebut el títol, es va procedir al lliurament de premis als i les estudiants amb millors qualificacions:

  • Asier Ansótegui, graduat en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i en Enginyeria Mecànica va rebre el premi ASINCA al millor TFG.
  • Andrea Montoro, graduada en Enginyeria en Organització Industrial, va estar guardonada amb el premi Caixa d’Enginyers al millor TFG- Emprenedoria.
  • Javier Sánchez, graduat en Enginyeria en Organització Industrial, va guanyar el premi Enginyers BCN al millor expedient acadèmic de la 26a promoció. Mentre que Adrian Mata, graduat en Enginyeria Elèctrica; Arnau Clot Villegas, graduat en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i David Jesus Acosta, graduat en Enginyeria Mecànica, van ser distingits amb un any de col·legialització gratuït per Enginyers BCN pel seu bon expedient acadèmic.
  • Albert Ruiz, va rebre el premi a millor expedient de màster.

Durant l’acte, es va fer un reconeixement al personal de l’EUSS que complien més de 3 anys al centre, en aquest cas, totes les persones homenatjades formen part de l’equip de professorat de l’EUSS: la Sra. Núria Comas, el Sr. Javier Cruz, el Dr. Ulises Diego, el Sr. Santiago Fuentes i el Dr. Jesús Rico.

L’acte va estar amenitzat pel duo Luv amb Laura Miquel & Xavi Pujadas, qui van interpretar temes grans artistes com I’m Not the Only One de Sam Smith, Valerie d’Amy Winehouse, Get lucky de Daft Punk Halo de Beyoncé i Bad de Michael Jackson.

L’acte de graduació va finalitzar amb les paraules del graduat Javier Sánchez, qui es va voler dirigir als seus companys i companyes de promoció i amb el missatge del president de la Fundació Rinaldi, el Sr. Orlando González. L’esdeveniment va concloure amb un còctel per totes les persones assistents al claustre de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià.

Imatges de l’acte de graduació de la 26a promoció