El PDE assoleix l’equador de la seva programació

El passat divendres 21 de juliol va tenir lloc a l’EUSS una petita celebració del “Pas d’equador” del Programa de Desenvolupament Executiu (PDE), on alumnat i cos docent va poder compartir un sopar lleuger en un espai fora de l’aula, i alhora establir nous vincles entre els participants de la trobada.

En paraules d’un dels alumnes participants manifesta el seu elevat grau de satisfacció amb la proposta formativa dient “Està sent una experiència súper enriquidora, envoltat d’enormes companys en l’àmbit personal i professional”.

El Programa de Desenvolupament Executiu (PDE) és un programa adreçat a perfils amb un mínim de 5 anys d’experiència professional que vulguin desenvolupar la seva carrera com a directius o directives. És també un programa de capacitació per a persones emprenedores.

La participació al PDE dota la persona participant de les eines, capacitats i actituds necessàries per prendre decisions amb una visió integral des del punt de vista de la direcció general i des de la perspectiva de les diferents àrees directives de tota organització.