Trobada de la comissió Crossing Digitalk Divide Erasmus a Budapest’23

Els passats 26 i 27 d’agost hi va haver a Budapest una reunió de treball sobre el projecte d’Erasmus + Crossing Divide Digital. L’objectiu del projecte és ajudar als antics i antigues alumnes de Don Bosco de tot el món a millorar les seves competències digitals per aconseguir prosperar dins de l’àmbit laboral i professional. En aquest projecte hi participen 5 països: Malta (delegació mundial), Hongria, Eslovakia, Itàlia i Espanya. L’EUSS hi participa dins de la representació nacional de la seva confederació nacional espanyola.

Les persones beneficiades per les formacions del projecte han estat Sabrina Barrio, Victòria Torrents i Hèctor Jiménez. Joan Yebras ha participat com a formador i responsable dels antics i antigues alumnes de la nostra escola i de la federació de la nostra inspectoria salesiana (Catalunya, Balears i part d’Aragó). En aquesta reunió de treball es varen compartir i avaluar les sessions formatives dels diferents països. Actualment s’està treballant en les sessions informatives per comunicar al màxim nombre de comunitats les fites aconseguides i les properes edicions de nous projectes.