30è acte d’inauguració del curs acadèmic a l’EUSS

El dimecres 4 d’octubre va tenir lloc l’acte d’inauguració del curs 2023-2024, i 30è curs de l’escola universitària. El Dr. Ignasi Florensa va donar la benvinguda i va presentar a la Teresa Navarro, que va fer la seva lliçó amb el nom de “Enginyeria per frenar el canvi climàtic”.

La Teresa Navarro és enginyera industrial, màster en economia i gestió de l’empresa i màster en supply chain management. Actualment, responsable de desenvolupament de negoci d’hidrogen a Indox Energy Systems. Del 2008 al 2023, secretària tècnica i posteriorment directora general de la Fundació Privada d’Empresaris FemCAT. Entre el 2012 i el 2015 va col·laborar com a voluntària a l’EUSS, en el marc de les activitats Engineering by Doing, com a responsable de voluntaris dels torneigs de FIRST Lego League. Del 2005 al 2008, va ser cap d’emprenedoria i finançament al Centre d’Innovació i Desenvolupament (CIDEM, ara ACCIÓ) de la Generalitat de Catalunya. Anteriorment, al departament d’operacions del Fòrum Universal de les Cultures Barcelona 2004 i a la direcció del Programa Innova de la Universitat Politècnica de Catalunya. També ha treballat al sector del petroli a diversos països europeus.

Va cloure l’acte acadèmic, el P. Orlando Gonzalez, president del patronat de la Fundació Rinaldi, qui va donar la benvinguda a l’alumnat de primer curs i va desitjar un bon nou curs a tota la comunitat acadèmica.