EUSS a l’EAIE 2023

En Jordi Cruz del servei de Relacions internacionals va estar del 25 al 29 de setembre a l’European Association for International Education 2023 (EAIE). És una conferència que reuneix més de 7.000 persones de l’àmbit de l’educació i de les relacions internacionals, i és un lloc idoni per tal de fer nous acords amb universitats que poden ésser interessants per l’EUSS, així com és un bon lloc per trobar-se amb universitats amb qui ja tenim acord per valorar com estan anant les coses.

En l’edició d’enguany ens hem enfocat en buscar acords amb universitats d’EEUU, Canadà, Austràlia, Nova Zelanda, així com a països asiàtics i península d’Aràbia. Pel que fa a Europa, a on ja tenim una bona oferta de destinacions pel nostre alumnat, ens hem focalitzat en països de parla anglesa així com països escandinaus.
Una experiència molt positiva a on hem pogut fer noves connexions i perquè no, potser ens permet ampliar la nostra llista de països en que tan alumnat, com professorat i PAS puguin anar a fer-hi estades.