Nova temporada dels LaborEUSS

Properament es donarà el tret de sortida a una nova temporada de les activitats LaborEUSS, que són unes classes didàctiques als laboratoris del centre universitari, i que volen aconseguir que l’alumnat de Batxillerat (tecnològic o científic) i de CFGS puguin apropar-se al món de l’enginyeria i la seva realitat diària amb sessions molt pràctiques i fetes per estudiants d’enginyeria.

Actualment les classe pràctiques estant al voltant de les enginyeries que ofereix l’EUSS, i es pot triar entre els LaborEUSS d’Energies Renovables, de Resistència de Materials i/o de Sistemes Robotitzats. El programa es desenvolupa entre els mesos d’octubre i maig de cada curs acadèmic i trobareu més informació en aquest enllaç.

La primera referència del programa LaborEUSS la trobem durant el curs 2004-2005, quan es van desenvolupar les dues primeres sessions, una mica versió pilot, del laboratori de Resistència de Materials, dins dels anomenats “Programes ADD (Activitats Didàctiques Dirigides)”. També recordar que l’any 2008 els programes ADD van ser finalistes, en la categoria professional, de la primera edició dels premis Educaweb d’Orientació Acadèmica i Professional.