La primera edició del PDE celebra l’acte de cloenda del programa

El passat divendres 24 de novembre va finalitzar la primera edició del Programa de Desenvolupament Executiu (PDE) de l’EUSS.

L’acte de cloenda, que va tenir lloc a l’Hotel Qgat, de Sant Cugat, va comptar amb la presència del director de l’EUSS, el Dr. Ignasi Florensa, del director del Programa, el Dr. Jesús Rico i del seu coordinador, Carlos Ordax.

En aquesta ocasió, les persones participants del programa van gaudir de la lliçó magistral a càrrec del professor de l’IESE Business School, el Dr. Frederic Sabrià, que va ser el padrí d’aquesta primera promoció del PDE. Després de la lliçó, l’acte va finalitzar amb un sopar de gala.

El PDE és un programa de formació per a professionals amb un mínim de 5 anys d’experiència que desitgen impulsar la seva trajectòria professional accedint a funcions directives. El proper 25 de gener es farà una sessió informativa a l’EUSS, on s’explicarà amb detall el contingut de la 2a edició del PDE.