Els alumnes Erasmus Mobilitat IN visiten el Poble Espanyol

El passat dijous 18 de gener, alguns alumnes d’Erasmus de l’EUSS van fer una sortida al recinte del poble espanyol. Aquesta excursió formava part de l’assignatura de castellà per estrangers. Durant aquest primer semestre han estat aprenent espanyol des de l’àmbit de la lingüística i ara, un cop ja acabant l’assignatura, volíem fer un pas més i descobrir Espanya.

Gràcies al Nestor, qui va fer de guia, van poder fer un recorregut per les diferents comunitats autònomes d’Espanya, de nord a sud i d’est a oest. El que més va sorprendre va ser com en un mateix país podem trobar arquitectures tan diverses i alhora tan sorprenents totes, cadascuna a la seva manera. A més, van poder experimentar una exposició immersiva de les diferents festivitats i tradicions que se celebren a Espanya: des de la Setmana Santa tan característica d’Andalucia, fins als Castellers que ens acompanyen els dies més assenyalats a Catalunya.

En definitiva, ha estat una gran excursió per fer-se una petita idea del país que han conegut aquests últims mesos, i així, poder-se endur un bonic record de la seva experiència aquí. Es podria dir que han batut el rècord mundial en veure tot  un país en només dues hores!