L’EUSS inaugura l’Espai de Treball CT Ingenieros

Tot i que ja fa unes setmanes que l’alumnat de l’EUSS gaudeix del nou Espai de Treball CT, situat al passadís del claustre de la primera planta, aquest s’ha inaugurat oficialment el dimecres 24 d’abril.

L’acte ha aplegat prop de 40 persones, entre treballadors de CT Ingenieros i de l’Escola Universitària Salesians de Sarrià. Entre els representants de CT hi havia José Evelio Jiménez, Country Manager de CT Espanya i, Jaime Coscarón, Site Manager de CT, encarregats de dirigir unes paraules a les persones assistents.

L’esdeveniment ha finalitzat amb unes paraules del director del centre, el Dr. Ignasi Florensa i amb una copa de cava per tots els presents.

A continuació, el Dr. Ignasi Florensa i Jaime Coscarón han signat el conveni de col·laboració que vincula les dues institucions, amb la voluntat d’impulsar accions conjuntes, de fomentar el progrés de la formació i la inserció laboral en l’àmbit de l’enginyeria.