15a Jornada Cultura Emprenedora 2019

El dimecres 16 d’octubre, de 12.00 a 14.00 hores, a l’EUSS va tenir lloc la 15a. Jornada Cultura Emprenedora, organitzada des de l’Àrea Universitat-Empresa.  Aquesta jornada es converteix en un espai de trobada entre alumnes i alumni, emprenedors i serveis per a emprenedors.

En aquesta ocasió hi van participar:

PDCA Operations: Clara Ripoll, CMO i Alumni de l’EUSS i Álex Ferrer, CEO, van donar a conèixer la seva empresa de recent creació i van explicar la seva experiència com a emprenedors i què els havia impulsat a fer-ho. Clara Ripoll creu important començar l’experiència amb una persona amb qui tinguis confiança i Álex Ferrer va comentar que equivocar-se és necessari per a arribar a tenir èxit.

Anaconda Brain: Jordi Antolí, Responsable Corporatiu i el Dr. Iñaki Calvé, R&D Director van presentar el seu sistema per a tractar els ictus i van comentar que perquè un projecte tingui sortida s’ha de creure amb ell, s’ha d’estar atent al finançament i s’ha d’involucrar a l’equip necessari.  Una start-up té tres potes: producte-idea, mercat i equip.

Pons IP: Amadeu Lugo, Consultor en Propietat Industrial  va exposar les seves recomanacions en patents, marques i dissenys a tenir en compte a l’hora d’emprendre.  És important considerar aquests temes per a disposar d’un projecte, producte o negoci competitiu.

Proton New Energy Future, S.L.:  Cristina Oliva, Directora de Màrqueting i Alumni de l’EUSS i Miquel Jové, Administrador Únic, van explicar els diferents moments pels quals han passat en el transcurs de la seva creació com a empresa el 2015 fins avui dia. Des de la seva expectativa inicial fins als entrebancs en qüestió de finançament fent que es plantegessin nous objectius i noves expectatives que van fer reflotar el projecte i desenvolupar el producte oferint-los estabilitat.

En finalitzar les presentacions hi va haver un torn obert de preguntes on els participants van respondre les qüestions dels assistents.