Entrevista a Vitaliano Jorge Cruz, Alumne d’EUSS: “Si el meu fill decideix algun dia estudiar enginyeria, ja sé que l’EUSS serà la primera opció”

Foto Vitalino_blogEn Vitaliano Jorge tenia clar què volia estudiar i on. Per aquest motiu va triar EUSS i ho tornaria a fer sense cap dubte. Parlem amb ell sobre el seu pas per l’escola.

Què és el que t’atrau de la carrera que estudies a EUSS?

Perquè el Màster en Direcció d’Empreses Industrials et dóna una visió global, els coneixements empresarials i les habilitats directives necessàries per seguir desenvolupant la meva carrera d’Enginyeria ja sigui com a directiu d’una empresa o com a emprenedor del meu propi negoci.

Per què vas escollir estudiar a EUSS i no a una altra universitat?

Em va semblar interessant el prestigi de EUSS a nivell de carreres d’enginyeria. A part de que sincerament, m’han donat moltes facilitats, per la qual cosa estic molt agraït.

Parla’ns una mica del teu projecte de final de carrera.

És un projecte molt interessant on estic realitzant un estudi dels processos productius actuals en una empresa a fi de quantificar la productivitat en línia i analitzar les possibles millores del procés. Les matèries que he fet en aquest Màster, m’han donat les eines necessàries per poder realitzar sense cap problema el projecte de finalització de carrera que de moment estic realitzant.

Estàs fent pràctiques a l’empresa RIMSA. Com valores la possibilitat de poder aplicar la teoria adquirida?

Crec que qualsevol tipus de pràctiques professionals en un àrea diferent a la qual treballes normalment sempre és interessant, i si comptes amb el suport de tutors especialistes en el tema, moltíssim millor.

El teu pas per l’EUSS ha estat…

Diria que de 10. M’ha encantat conèixer un grup docent que et resol qualsevol dubte sobre temes de la seva especialitat. Com a anècdota diré que si el meu fill decideix algun dia estudiar enginyeria, ja sé que l’EUSS serà la primera opció.

I a partir d’ara?

Vull desenvolupar els coneixements empresarials i habilitats directives adquirits, ja sigui en una empresa o muntar alguna cosa pròpia, ja sigui com a consultor o com a emprenedor.