Nova edició de la Jornada ‘Cultura Emprenedora’

cultura-emprenedoraEn el marc de les Jornades Professionals i Tècniques de l’EUSS, el passat 17 d’abril es va celebrar la 8a. jornada ‘Cultura Emprenedora’, un espai d’apropament entre emprenedors experimentats i els alumnes de l’EUSS, amb l’objectiu que coneguin una altra sortida laboral a través de la creación d’una empresa pròpia, i a més a la seva mida.

L’EUSS es compromet a fomentar l’emprenedoria entre els seus alumnes dotant-los de les eines necessàries que els permetin afrontar aquest repte amb les màximes garanties i en aquest sentit, el ‘Cultura Emprenedora’ forma part d’aquesta iniciativa.

Els participants de la jornada d’enguany van ser: Emilio Sepúlveda (Natural Machines), Oriol Parera (Project Real Bikes), Carles Argemí (Maquiclick), José A. De Miguel (Yo Emprendo) i Marc Momplet (ByronBay).

Tots cinc emprenedors van repassar les seves vivències i experiències personals en torn a l’emprenedoria, així com també, quins han de ser els principals ingredients del projecte d’un emprenedor.