Carles Rubio a Ràdio 4

radio4Carles Rubio, director de l’EUSS, va participar el passat 4 de febrer al programa Directe 4.0 de Ràdio 4. Entrevistat en directe pel periodista Bruno Sokolowitz dins la secció “Inquiets”, en Carles va parlar sobre l’emprenedoria des de la universitat i sobre les possibilitats laborals dels enginyers al nostre país i a l’estranger.

D’altra banda, es va fer referència a com es preparen aquests futurs professionals per afrontar els reptes laborals. El director va parlar del Grau d’Enginyeria en Organització Industrial que ofereix l’EUSS, l’únic que es fa a Barcelona, i que té un alt grau d’inserció laboral i de molta qualitat. També va fer menció l’Engineering by Doing que facilita la incorporació dels alumnes al mercat laboral i el desenvolupament de les seves competències.

Rubio també va poder fer referència a la jornada Cultura Emprenedora, una cita on antics alumnes de l’EUSS expliquen als estudiants actuals la seva experiència a l’hora de crear una empresa, ja siguin casos d’èxit com també de fracàs. Ja que, tal com va recordar: “en l’emprenedoria hem de perdre la por al fracàs”.

El programa Directe 4.0 és un magazine de tarda dirigit per la periodista Xantal Llavina. L’actualitat, l’entreteniment, la innovació, Internet i l’emprenedoria són els seus eixos més importants. Podeu escoltar l’entrevista en aquest enllaç a partir del minut 40’30.