La Fundació Rinaldi es renova

P1340073El patronat de la Fundació Rinaldi ha reestructurat les inspectories salesianes de l’Estat fruit de la reducció que han patit. De sis inspectories n’han quedat dues i ha propiciat alguns canvis entre els membres del patronat. La reestructuració ha afectat el P. Ángel Asurmendi i el P. Rafel Gasol, de la ja desapareguda inspectoria salesiana de la mare de Déu de la Mercè. Han agafat el relleu el P. Joan Lluís Playà, conseller inspectorial delegat de la zona nord, i el P. Jordi Latorre, director de l’Institut Superior de Ciències Religioses Don Bosco.

La Fundació Rinaldi, constituida l’any 1992, és una entitat jurídica sense ànim de lucre que té com a finalitat l’ensenyament i la formació de la joventut universitària, mitjançant la creació de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), on s’imparteixen els estudis d’enginyeria en la branca industrial, continuant l’obra de formació tècnico-professional que ha constituït històricament un senyal d’identitat de la Congregació Salesiana, l’esperit de la qual es vol mantenir.