Es presenta una guia pràctica d’emprenedoria per a enginyers

El passat mes de novembre es va presentar a la sala d’actes de l’EUSS, el llibre ‘De la idea al negoci. Emprenedoria per a enginyers’, una guia pràctica d’emprenedoria encarregada per Enginyers Bcn.

La benvinguda va anar a càrrec del director de l’EUSS, Andreu Moreno, del degà del Col·legi d’Enginyers, Miquel Darnés i de la Directora de Sabadell Professional i BStartup, Conxa Oliu.

El periodista i emprenedor fundador de l’Agència de Comunicació Bcnpress, Aureli Vázquez, va ser el conductor de l’acte juntament amb el propi autor del llibre, Jordi Sacristán i Jordi Artiga, secretari del Col·legi i col·laborador del llibre.P1070570

La guia, coordinada per l’Institut d’Estudis de la Seguretat (IDES), pretén ser una eina útil per a tots aquells enginyers que volen tirar endavant el seu propi projecte i fomentar l’emprenedoria entre la professió. De manera planera els vuit capítols repassen com posar en marxa un negoci, les idees necessàries, la plantilla de treballadors, el fet d’associar-se, el pla de negoci, el finançament, els errors més freqüents, entre d’altres.

L’acte va comptar amb la participació d’un bon nombre d’alumnes de l’EUSS interessats en temes d’empresa.

La Junta del Govern del Col·legi va aprofitar la presentació del manual d’emprenedoria celebrada a l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià per realitzar, a continuació, la seva primera reunió fora del Col·legi a la sala de juntes de la mateixa universitat.