Propostes d’estudiants de l’EUSS als premis AECOC

Dos estudiants de grau de l’EUSS han presentat els seus treballs, en versió reduïda, dins del termini per poder optar als “Premios Académicos AECOC”. En Miquel Nadal Ferrer ha presentat el seu TFG en l’àrea temàtica “Supply Chain” i la Claudia Pedrerol Sanchez en l’àrea temàtica de “Comercialització Marketing”.

2015_PremiosAECOC-01

AECOC, l’associació que agrupa a 26.000 empreses de Gran Consum, va convocar la 3a edició dels seus premis  i els estudiants universitaris tenien fins el passat 15 de setembre per presentar els seus treballs per optar als 15.000 euros en premis repartits en tres categories: Supply Chain, Tecnologia Aplicada i Comercialització Marketing; a més de comptar amb dos premis especials oferts per Carrefour i Nestlé, com són un contracte laboral i pràctiques a l’empresa respectivament.

2015_PremiosAECOC-02

Ens agradarà poder donar noves bones notícies des d’aquest aparador digital, i esperem que en una nova edició els nostres estudiants proposin les seves solucions en totes tres vessants.