Nova remesa de Píndoles de Recerca

Aquesta setmana s’han posat en marxa les “Píndoles de Recerca” del segon semestre. Mitjançant aquestes xerrades de petit format impartides dins de les assignatures, els estudiants poden conèixer els treballs d’ investigació que estan portant a terme els seus professors de l’EUSS.Diapositiva3

Des d’ara fins a final de curs, hi ha programades 18 “Píndoles” en temes relacionats amb els Materials: (Imants moleculars, Cables superconductors, Composites, Biosuperficies…), la Química (Contaminants plàstics, Monitorització de processos químics per ultrasons, Control de qualitat de tomàquets per NMR, Optoacústica…), l’Organització (Vigilància tecnològica en PYMES, Optimització de rutes marítimes…) o l’Energia (Smart Grids, Harvesting, Generació d’energia distribuïda, emmagatzematge d’energia amb supercapacitors), etc. Com sempre matèries  molt interessants.