Nova reunió del Consell Empresarial Assessor de l’EUSS i visita a Porcelanosa

El dimecres 11 de maig de 2016 a les 17.00 hores es va celebrar la reunió del Consell Empresarial Assessor de l’EUSS. El Consell Empresarial Assessor el formen 26 empreses que col·laboren amb l’EUSS de manera estreta.

EMPRESES1En aquesta ocasió ens van acompanyar: el Sr. Enric Roda d’ Indústries Teixidó, el Sr. Agustí Fontquerni de ISEE 2007, S.L., el Sr. Eduard Martí de Codols Technology, S.L., el Sr. Ramon Comellas de Circutor, S.A., el Sr. Ezequiel Navarro de Premo, S.L., el Sr. Oscar Serret de Between Technology i el Sr. Joan Borràs de Spin, S.L.

També hi eren presents el Sr. Franscesc Riu, Sr. Alexandre Blasi i Sr. Carles Vivas, membres del Patronat i el Dr. Andreu Moreno, Director de l’EUSS, el Sr. Salvador Bernadàs, Coordinador de l’Àrea Universitat-Empresa, Sra. Sílvia Nacenta, Responsable del Servei d’Orientació i Inserció Professional i el Dr. Xavier Gallardo, Director del Màster en Direcció i Organització Industrial per part de l’EUSS.

EMPRESES2A la trobada van sorgir diferents temes en relació a la formació dels Enginyers i de les necessitats que tenen les empreses quan cerquen candidats, a més a més de valorar el procés de pràctiques que es realitza a l’EUSS a partir de les enquestes de satisfacció passades a alumnes que van estar en pràctiques l’any 2014-2015, als seus tutors d’empresa, RRHH d’empresa i als seus tutors de l’EUSS.

Per altra banda, el passat divendres 13 de maig, el nostre professor José López Parada, va ser invitat a realitzar una visita a les empreses del Grupo PORCELANOSA, localitzats a la ciutat de Vila-real (Castelló). La primera empresa visitada va ser GAMA-DECOR, on ha fet les seves pràctiques de treball fi de grau (TFG) el nostre alumne Lucas Fabra.

El seu Director General, el Sr. Don José Herrerías va explicar les característiques  i l’organització  de l’empresa. Posteriorment, el Director de l’altra empresa del grup, concretament L’ANTIC COLONIAL, el Sr. Don Mauricio Inglada els va acompanyar a visitar la planta, què és capçalera de PORCELANOSA, i on es produeix els productes ceràmics, així com al centre logístic d’aquesta mateixa planta.