Trobada de la FISa 2016 a Poblet

Del dimarts 28 de juny i fins a l’1 de juliol, en Víctor Martínez Junza i en Joan Ramon Molero, han participat en la primera trobada de la FISa (Formació Identitat Salesiana aprofundida), desenvolupada a Poblet a la comarca de la Conca de Barberà.

La FISa es compon de tres trobades, les dues primeres desenvolupades a la casa de pau dels Salesians a Poblet i la tercera i última, fent un Tour pels ambients i zones on Dom Bosco va iniciar la seva obra i tasca envers els joves més desafavorits socialment.

IMG_20160630_152241 (1)

En Víctor Martínez i en Joan Ramon Molero de l’EUSS.

La trobada dirigida i coordinada per 3 salesians (Domènec Valls, Emili Marcos i Josep Maria Maideu) ha aplegat a 34 persones vinculades a diferents obres i àmbits salesians, i on els nostres companys Víctor i Joan Ramon, han pogut aportar la visió de l’EUSS.P2120192