Dimecres de la Ciència: experiències en l’ús de vídeos educatius a l’EUSS

El  passat dimecres dia 22 de febrer es va celebrar el segon “Dimecres de la Ciència” del curs, en aquesta ocasió dedicat a la Innovació Educativa. Quatre professors de l’EUSS (Carles Pellitero, Pablo Sevilla, Andreu Moreno, Miquel Àngel Amer) ens van explicar la seva experiència en l’ús de vídeos com a eina didàctica en les seves assignatures, i varen mostrar diversos exemples. Aquests professors van comentar el procediment per elaborar i editar els vídeos en cada cas, els avantatges i desavantatges de cada sistema, els objectius educatius perseguits i l’ús que en varen fer els estudiants.

08_DimecresCiencia_Videos_22mar2017

Exemples de vídeos educatius utilitzats a l’EUSS

A més a més, el professor Miquel Llabrès va mostrar el funcionament d’una interessant eina per a Tablet, desenvolupada per ell mateix, que està utilitzant com a suport en les seves classes de matemàtiques. Els vídeos mostrats es poden trobar a EUSSTERNET, i alguns també en obert a You Tube “Como hacer vídeos didácticos” i Create.lensoo.