El Papa Francisco rep un llibre de mans del P. Francesc Riu

Una representació de l’editorial Edebé formada pel P. Francesc Riu (antic president del patronat de la Fundació Rinaldi) i el director general, Antonio Garrido, acompanyada per l’arquebisbe de Barcelona, monsenyor Juan José Omella, lliuren el llibre, Exhortación del Papa Francisco: La Alegria del amor, a la seva Santedat.Papa - Riu 20

El lliurament del llibre va tenir lloc el passat dimecres dia 29 de març, a la plaça de Sant Pere a Roma. El Papa Francisco, va rebre l’exemplar i el va signar expressant la seva satisfacció pel treball realitzat.Papa - Riu 12

Així mateix també se li va fer entrega l’anterior obra del P. Francesc Riu, Carta del Papa Francisco – Ecologia integral, en la que va col·laborar el professor de l’EUSS, Ignasi Florensa, pensada per acostar el missatge de l’encíclica Laudato sì, sobre el medi ambient, i publicada per Edebé.

Podeu trobar més informació aquí.