Taula Rodona sobre “La Llibertat: aspectes físics i filosòfics”

El  darrer dimecres 29 de març va tenir lloc a l’EUSS una Taula Rodona de caràcter filosòfic al voltant del tema “La Llibertat: aspectes físics i filosòfics”, en el qual està treballant actualment el professor Jesús Sols.10_TaulaRodona_Llibertat_29Marzo_2017

En la seva exposició, en Jesús Sols va desenvolupar diferents aspectes de les seves reflexions, i va proposar qüestions encara no resoltes: ¿Existeix en l‘Univers algun ser lliure?, ¿Com han de ser els models físics perquè puguin existir éssers lliures?, ¿En quina mesura som lliures d’escollir segons la nostra consciència?, ¿Estan les nostres decisions, purament determinades per les nostres característiques físiques, processos neuronals i condicionaments de l’entorn?

Després de la presentació, els participants van aportar els seus punts de vista en una Taula Rodona, moderada per Arash Arjomandi, filòsof i professor col·laborador de l’EUSS.