“Píndoles de Recerca”: apropant la Ciència als estudiants de l’EUSS

Aquestes setmanes s’inicia el cicle de xerrades “Píndoles de Recerca”, una iniciativa de l’Àrea de Recerca de l’EUSS per a donar a conèixer als estudiants la recerca que fan els seus professors, en el context de les assignatures que estudien.12_Inici_PindolesRecerca_2017

Enguany hi ha programades 15 “Píndoles” sobre temes molt actuals, en l’àmbit dels Materials aplicats (“Materials Superconductors per a cables de 2a generació”, “Composites”, “Biosuperfícies”, “Lloses mixtes de formigó”…), la gestió de l’energia (Smart Grids), nous dispositius electrònics (“Fabricació per electrospray de dispositius electrònics”, “Sistemes de rehabilitació per a malats d’ictus”), la Química aplicada (“Síntesis eficient de productes naturals i fàrmacs”, “Monitorització de processos químics per ultrasons”, “Control de Qualitat per NMR de tomàquets”, “Optoacústica”), les simulacions (“Simulació per agents, “Simulació d’onatge per a mètodes numèrics”), i l’Organització (“Impacte social dels sistemes de rehabilitació”).