MasterClass sobre “SupplyChain”

El passat dimecres dia 3 d’abril es va rebre la visita del Víctor Garcia Pujol, Enginyer industrial i Executive Master en Supply Chain Management por EAE Business School, que va oferir una MasterClass sobre SupplyChain “Dirección de Operaciones: desde la excelencia académica hasta el éxito profesional”.

En Víctor compta amb prop de 6 anys d’experiència dins el món de les Operacions i la Cadena de Subministrament. Va començar la seva carrera professional com Planificador de Producció a l’empresa Torraspapel per moure’s després a una posició de Consultoria dins de l’Associació d’Empreses de Gran Consum (AECOC), en la qual va poder treballar en projectes de Benchmarking Logístic amb algunes de les empreses més rellevants del sector. Actualment desenvolupa la seva activitat professional com a Operations Area Manager a Amazon dins de la línia de negoci Amazon Pantry, la divisió d’alimentació i rebost d’Amazon.

Aquest són alguns dels comentaris que es van poder recollir dels alumnes:

Interessant i enriquidora visió de la Direcció d’Operacions des de l’experiència professional. La insistència en el pas universitat-empresa adaptat a un entorn com l’actual i explicat des de l’experiència personal en un àmbit tan canviant com el d’operacions és un punt de vista que ha augmentat la meva perspectiva i complementat tot el coneixement que veig dia a dia en el màster. Agraeixo molt el seu esforç per ajudar-nos a treure conclusions molt interessants per estar preparats per al futur industrial imminent. Nil Soler Mas (estudiant MDEI)

La MasterClass que ha dut a terme en Víctor Garcia Pujol sobre la Direcció d’Operacions ha sigut molt interessant. Per un costat, ens ha permès conèixer quines sortides professionals té el grau en Organització Industrial, ja que en ser una carrera relativament nova a vegades als estudiants ens costa imaginar on podem arribar a treballar. Per l’altre, hem vist exemples de com s’apliquen a la vida laboral els coneixements que estem adquirint a la universitat. El fet de realitzar aquests tipus d’activitats i que vingui gent jove a explicar-nos la seva experiència i a donar-nos consells ens és de gran ajuda per anar creant el nostre camí cap al món professional.  Núria Delriu Gispert (estudiant GOI)

Una xerrada exemplar, missatges clars, visions transparents i directes. Un exemple de creixement dins del món laboral i de l’autodescobriment d’un mateix.Ens dóna una mostra de preocupació i interès de cara als joves i nous graduats els quals ens planteja més d’una via de cara al nostre futur. Ens promou a provar-nos a nosaltres mateixos i a equivocar-nos per acabar tocant de peus a terra.

Per part de la informació de la presentació: El Víctor, Manager d’operacions dins d’una de les potències mundials dins el sector de la Cadena de subministrament (Amazon), ens ensenya diferents pinzellades del que ha estat el seu dia a dia dins de diferents empreses i del que és la vida real. Ens mostra pas per pas el que és una Supply Chain i en el que es basa cada un dels passos. Una visió ‘end to end’, nova pels estudiants de cara a entendre en el seu propi funcionament. Una de les parts més interessants de la presentació es basa en quines competències bàsiques hem de tenir els alumnes i recents graduats de cara a un futur proper nostre les quals ell hi dóna molta èmfasi en la importància de cara a poder arribar on ell ha arribat. Pere Carrión (estudiant GOI)