Exposició fotogràfica a l’EUSS

El passat dimecres 6 de novembre, el responsable de Misiones Salesianas, Mariano García va muntar l’exposició fotogràfica “Indestructibles” dels prestigiosos fotoperiodistes Alfons Rodríguez i Xavier Aldecoa, als passadissos del claustre de l’EUSS.

L’exposició és un recull d’11 històries reals viscudes a 10 països africans. Cada història consta d’una sèrie de fotografies, un relat resumit i un codi QR on l’usuari pot ampliar els detalls, tant en fotografies com en narració, mitjançant l’escaneig des del mòbil.

La finalitat de l’exposició és sensibilitzar a la comunitat educativa de la situació social al tercer món i ha arribat a l’EUSS gràcies a Misiones Salesianas i als Antics Alumnes de Don Bosco.

L’estada a l’EUSS constitueix la primera estació de les moltes que l’exposició realitzarà durant 3 anys. La següent serà al Santuari del Tibidabo.

Tot i que l’exposició es pot visitar al llarg del mes de novembre, la inauguració oficial serà el dimecres 20 de novembre a les 13.30 h i assistiran els màxims representants de les institucions implicades.