2a part de la FISa 22 a Poblet

La setmana del 13 al 17 de gener, va tenir lloc a Poblet la segona part de l’edició 22 de la FISa (Formació en Identitat Salesiana aprofundida). Les professores Elena Pallarés i Iria Fraga són les que per part de l’EUSS van participar de la convivència amb diferents professionals de les diferents obres salesianes. Formadors/es, professors/es educadors/es, personal no docent al costat dels coordinadors salesians, han aprofundit en la relació entre educació i evangelització. Les dinàmiques individuals i en grup, i les diferents xerrades, han permès conèixer de prop altres realitats salesianes, així com reflexionar sobre la pròpia realitat i establir interessants sinergies entre els participants.

Les cases salesianes presents eren, a més de l’EUSS, la Inspectoria de Sarrià, Salesians de Sarrià, l’ONG Vols, Tibidabo, Ripoll, Sant Boi, Horta, Mataró, Badalona, ​​Sant Vicenç dels Horts, Terrassa, Martí Codolar, Osca, Monzó, Menorca, Girona, La Mina i Ciutat Meridiana.

Precisament a aquestes dues últimes cases es va fer una excursió l’últim dia, per poder conèixer in situ la tasca de les parròquies, Centres Oberts i PES (Plataformes d’Educació Social) d’ambdós barris. La jornada va concloure amb un dinar a l’Escola de Cuina Bar Restaurant “Cruïlla al Punt”, un restaurant obert al públic on s’ofereix cuina mediterrània a persones que viuen i treballen a la zona, on una cinquantena de joves en risc d’exclusió social adquireixen pràctica laboral en cuina i en sala.

També s’ha fet ressò de la notícia de la FISa la web Inspectorial