Més de 200 persones assisteixen a les sessions informatives i portes obertes de l’EUSS

El passat dijous 16 de setembre es va celebrar la darrera sessió informativa de graus. Aquesta va ser presencial i va constar de dues parts. La primera va consistir en la sessió informativa que presentava l’oferta formativa de l’EUSS, el model educatiu “Engineering by Doing”, el programa de mobilitat i de beques del centre i les vies d’accés. La segona part, la va ocupar la visita als laboratoris i a la resta d’instal·lacions universitàries.

Aquesta sessió informativa es va programar pensant en aquells estudiants que s’han examinat de la Selectivitat en segona convocatòria i que hauran de formalitzar la preinscripció universitària els dies 20 i 21 de setembre; tot i que també hi van assistir estudiants que ja volien informar-se per al curs 2022-2023.

Al llarg del 2021, s’han celebrat 6 sessions informatives, a les quals van assistir 137 persones interessades a cursar els seus estudis universitaris a l’EUSS, acompanyades dels seus familiars. A més, es van organitzar dues jornades de portes obertes, que van convocar a 114 persones. En total, més de 200 persones han participat en les activitats de promoció organitzades des del centre.