La meditació, un espai de silenci i autoconeixement

El passat dimecres 20 d’octubre, el professorat de l’assignatura d’Antropologia va organitzar l’activitat “La meditació, un espai de silenci i autoconeixement” a càrrec d’Elisenda Renom, terapeuta i professora d’habilitats per a parlar en públic. L’activitat va tenir lloc a l’auditori i va convocar a l’alumnat de l’assignatura d’Antropologia, però la convocatòria es va obrir a totes les persones que volguessin participar-hi. L’objectiu d’aquesta acció era generar un espai de silenci on l’estudiant pugui trobar un moment per la meditació i d’autoaprenentatge pel seu desenvolupament humà.

L’EUSS té previst oferir una meditació mensual guiada per l’Elisenda Renom per l’alumnat i personal de l’EUSS, amb un mecanisme de subscripció prèvia. Properament se’n donaran més detalls.