L’EUSS celebra el darrer claustre del curs

El passat dimecres 15 de juny es va celebrar el darrer claustre del curs 2021-2022, que es va iniciar amb la lectura i aprovació de l’acta anterior i amb l’informe de direcció.

A continuació, Marta Jové, cap del Servei Intern de Promoció i Comunicació, va fer un repàs de les accions de promoció i de les activitats d’orientació preuniversitària que s’han portat a terme al llarg del curs. I Ignasi Florensa, cap de l’Àrea Universitat-Empresa i Innovació Docent, va plantejar una nova proposta per les tutories d’especialitat.

Andreu Moreno, director de l’EUSS, va tornar a agafar el torn de paraula per explicar els criteris de les assignatures sense docència alternativa ni tutoria.

Tot seguit, Víctor Gallardo, cap d’estudis, i Marta Mata, secretària acadèmica, van fer un repàs del calendari acadèmic dels pròxims mesos i del calendari de gestió acadèmica de juny, juliol i setembre, recordant les dates de matriculació per l’alumnat de nou accés i per l’alumnat de l’EUSS.

Per acabar l’Olga Vendrell, cap del Servei de Qualitat, va informar de l’estat del procés de certificació del SGIQ en el que està immers l’EUSS, i va explicar com va anar la visita del Comitè d’Avaluació Extern del passat 8 de juny.

Finalment, el claustre va acabar amb el torn de paraula als representants d’Alumnes, PAS i professorat.