L’EUSS tanca el mes de juny amb les Portes Obertes i la sessió informativa del màster

L’EUSS va tancar el mes de juny amb dues activitats més de promoció enfocades a fer difusió de les titulacions del centre.    

La Jornada de Portes Obertes es va celebrar el dimarts 21 de juny. Aquesta va començar a les 18 hores i es va dividir en dues parts: La primera, fins a les 19.30 h, va consistir en una visita guiada pels laboratoris i instal·lacions de l’EUSS, on prop d’una quarantena de persones interessades, acompanyades de les seves famílies, van poder veure els equipaments i conversar amb el professorat i l’alumnat per resoldre dubtes i conèixer més detalls de l’oferta formativa de graus. Un cop més, es va comptar amb la participació d’alguns membres de l’equip d’EUSS Motorsport que van mostrar el seu monoplaça.

La segona part de la jornada, va consistir en una sessió informativa, conduïda per Andreu Moreno, director de l’EUSS, i Marta Mata, secretària acadèmica. Aquesta xerrada tenia com a objectiu va presentar l’EUSS i les seves titulacions en enginyeria, els tràmits de preinscripció, el programa de beques i de mobilitat.

La següent setmana, dimarts 28 de juny, va tenir lloc la darrera sessió informativa del màster en Direcció d’Empreses Industrials. Aquesta va ser online i va anar a càrrec d’Àngel Borrell i Xavier Gallardo, coordinador i director del màster respectivament.  

El màster en Direcció d’Empreses Industrials és una titulació de perfil professionalitzador que té com a objectiu consolidar les capacitats de les persones graduades de l’àmbit industrial perquè exerceixin càrrecs directius en l’àrea de l’organització industrial.