L’EUSS obre un espai de coworking per a alumni que volen emprendre

Des del passat mes de juny, l’EUSS ha obert un espai de coworking amb l’objectiu que els i les alumni tinguin la possibilitat d’iniciar els seus projectes d’emprenedoria en l’àmbit de l’enginyeria. Amb aquesta iniciativa, l’EUSS esdevé un punt d’intercanvi de coneixement i de foment de la cultura emprenedora, mentre que els i les alumni es poden beneficiar de potencials col·laboracions amb el personal i alumnat de l’EUSS.

La primera persona a ocupar part de l’espai és el Graduat en Enginyeria Mecànica, Guim Torrent, amb el seu projecte NLESS Engineering: una agència de disseny industrial i desenvolupament de producte centrada en els productes sostenibles que pretén fomentar una transició cap a una economia circular. La col·laboració entre NLESS i l’EUSS s’ha iniciat amb el desenvolupament d’un TFG per part de l’alumna Maria Babot.