Tercera i última edició de la FISA 22 a Torí

Després de dos anys posposada a causa de la pandèmia sanitària del coronavirus, del 2 al 8 de juliol, va tenir lloc a Torí la clausura de la FISA 22. Elena Pallarés i Iria Fraga van acudir en representació de l’EUSS a aquesta trobada compartida amb les cases salesianes presents: hi havia participants de Terrassa, Horta, Ciutat Meridiana, Menorca, Osca, Montsó, Mataró, Badalona, Sarrià, Tibidabo, Ripoll, Martí Codolar, Sant Vicenç dels Horts i Sant Boi. En aquesta ocasió, es van unir a aquesta edició representants salesians de Sevilla i de València. En total, van participar 29 persones.

Allotjats a la casa mare salesiana de Valdocco, a Torí, a més de la convivència, de compartir experiències i de posar en comú les realitats de cada casa, es va fer un recorregut per tots els llocs històrics en els quals va viure i va desenvolupar la seva obra Sant Joan Bosco. Es va visitar la casa materna de Becchi, el colle don Bosco, Chieri, Superga: un viatge al coneixement in situ de les diferents etapes de la seva vida unides a la seva obra salesiana. L’estada a Torí, va permetre també compartir jornades amb altres salesians: per exemple, la visita a la Basílica de Maria Auxiliadora va anar a càrrec del director de Valdocco Alejandro Guevara i l’estada temporal de la comunitat de Roma a Torí, va permetre compartir una trobada amb el rector major, Ángel Fernández Artime.