Concessió de tres Projectes Nacionals de Recerca 2021 amb participació de l’EUSS

El “Ministerio de Ciencia e Innovación” va resoldre el passat 23 de juny la convocatòria 2021 de Projectes Nacionals de recerca. En aquesta convocatòria s’han concedit tres nous Projectes amb participació de l’EUSS. D’una banda, el projecte “Sensors and algorithms to optimize high moisture meat analogue production when using novel protein sources (SENSANALOG)”, liderat per la Dra. Elena Fulladosa Tomàs de l’IRTA (Instituto de Investigación y Tecnologías Alimentarias-CSIC), amb el Dr. Jordi Cruz en el Grup d’Investigació.

D’altra banda, el projecte “Mejora de la calidad de potencia en sistemas de potencia remotos sin conexión a red con elevada penetración de convertidores electrónicos de potencia Referencia”, liderat pels Drs. Miguel Castilla i el Dr. Luís García de Vicuña (UPC-Vilanova i la Geltrú), amb la participació del Dr. Àngel Borrell.

Finalment, també s’ha concedit el projecte que va presentar el Dr. Ignasi Florensa com a co-Investigador Principal amb el Dr. Jordi Cuadros de l’IQS. La Dra. Iria Fraga i en Dr. Víctor Martínez també formen part de l’equip d’investigadors juntament amb altres persones de l’IQS i diversos col·laboradors internacionals. El projecte de recerca consta d’una proposta d’investigació sobre didàctica a nivell universitari titulada “Condiciones para la transición entre paradigmas en la educación universitària”. Aquest projecte es va presentar en coordinació amb dos projectes més, un liderat per part de la Dra. Marianna Bosch i Dra. Berta Barquero de la UB orientat a la didàctica a nivell de secundària i l’altre liderat pel Dr. Fco. Javier García de la Universidad de Jaén dedicat pel que fa a primària i educació infantil. En la resolució les persones avaluadores van fer valdre la mida de l’equip així com l’alt nivell d’interdisciplinarietat d’aquest.