Certificació SGIQ EUSS: visita del Comitè d’Avaluació Extern

L’EUSS continua immersa en el procés de certificació de la implantació del seu Sistema de Gestió Interna de Qualitat (SGIQ), per part de l’Agència de Qualitat Universitària de Catalunya (AQU).

Els dies 7 i 14 d’octubre, l’EUSS rebrà la visita del Comitè d’Avaluació Extern (CAE).

El dia 7 d’octubre, el CAE es reunirà amb les persones propietàries dels diferents processos que constitueixen el SGIQ de l’EUSS. Aquestes sessions es portaran a terme en modalitat virtual.

El dia 14 d’octubre, el CAE vindrà a l’EUSS, on es reunirà amb diferents col·lectius com alumnat, graduats i graduades, professorat, etc. A més, aquest mateix dia, de 13.00 h a 13.30 h, hi ha prevista una audiència oberta per tal que aquelles persones que ho desitgin i no hagin participat en cap altra sessió anterior, puguin fer arribar al CAE aquells comentaris que considerin oportuns. L’audiència es celebrarà a l’aula AE11 de l’EUSS (Pg. Sant Joan Bosco, 74 – Barcelona).

Com a mecanisme addicional a l’audiència oberta, AQU Catalunya posa a disposició el correu electrònic corporatiu certificacio@aqu.cat, per tal que aquelles persones interessades puguin compartir els seus comentaris.

A continuació es mostra l’agenda completa de la visita del CAE: