EUSS MotorSport proposa el seu SummerCamp per a futurs estudiants d’enginyeria

Durant les tardes de la setmana del 10 al 14 de juliol l’equip del Formula Student compartirà la seva experiència, i els futurs estudiants d’enginyeria podran desenvolupar-se com un membre més fent les tasques i adquirir-ne coneixements basats en l’experiència de la pràctica i involucració en un projecte viu i dinàmic.

La proposta formativa està encaminada per l’adquisició de coneixements bàsics de SolidWorks, Arduino… Les persones participants tindran l’oportunitat de viure l’experiència de la conducció d’un vehicle de cursa per mitjà d’un simulador real de competició, així com viure l’experiència de fabricació del nou vehicle EM-04, que serà amb motor elèctric.

Les persones interessades tenen aquest enllaç d’inscripció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkqLVuOO-N2eSrRuPZzasIrBiwG0Z3f83tt1hxACy_zFCniA/viewform

Sobre l’equip EUSS MotorSport

Nascut l’any 2017, des de la seva fundació, EUSS MotorSport ha construït des de zero tres prototips de vehicles de carreres, amb una evolució constant, malgrat disposar d’un pressupost modest en comparació amb els equips més veterans i consolidats. L’EM-03, darrera versió de motor de combustió, es va desenvolupar amb un pressupost proper als 18.000 euros, a banda de donacions de materials, software, peces i processos per part de les empreses patrocinadores. Els equips més potents, en canvi, poden arribar a superar els 200.000 euros.

El repte és fer el nou model però basat en un motor elèctric, i com sempre sotmetre el monoplaça als tests necessaris per comprovar el seu rendiment sobre l’asfalt, i poder competir en les curses de la Formula Student, segons el calendari de cada temporada.