Nova edició de la Nit del Col·legiat i la Professió 2023

L’EUSS va participar en la Nit del Col·legiat i la Professió 2022 del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (@EnginyersBCN), celebrada el divendres 30 de juny, a la Sala Petit Palau del Palau de la Música Catalana, Barcelona, col·laborant en el patrocini del Premi al Millor Treball Fi de Grau.

En representació de l’EUSS hi van assistir Andreu Moreno, com a director, Ignasi Florensa, cap àrea Universitat-Empresa, i Miquel Àngel Amer, cap del departament d’Electrònica.

Des del col·legi professional proposen aquest esdeveniment com una nit per gaudir, compartir amb companys i companyes de professió, i donar visibilitat a l’enginyeria de l’àmbit industrial i els seus i les seves professionals. Aquest any, a més, la celebració de la festa anirà precedida de la Diada Tecnològica Crisi Climàtica i Enginyeria. Fòrum per la transició energètica 2023. Un espai amb xerrades, presentacions i taules rodones que es faran un cop l’any, abordant diferents temàtiques al voltant de la crisi climàtica.