“Open Circuit – Alumni Experiences” arriba als 3 anys

L’#OPENCIRCUIT Alumni Experiences és una secció del canal YouTube del centre per conèixer recorregut professional de l’alumnat graduat de l’EUSS. En 3 anys s’han fet 30 entrevistes enregistrades en vídeo a 11 enginyeres i 19 enginyers formats a l’EUSS ens han explicat la seva trajectòria professional, i com va anar el seu pas pel centre.

Un 13% eren titulats i titulades en Enginyeria Tècnica Industrial i la resta graduats i graduades en Enginyeria, i per especialitats Electrònica està al capdavant amb un 38%, la segueixen Organització Industrial i Mecànica, amb un 27% i 25% respectivament, i Electricitat arriba a un 7%, i Doble Grau té un 3%.

El 1r vídeo va estar dedicat a Mario Lanza, i va aparèixer el 2 de juliol de 2020, i el darrer que està accessible és el 28è, i l’entrevistat és en Borja Palomo. Cal afegir-ne 2 entrevistes més que estan pendents d’edició i de poder ser pujades a la xarxa.

Trobareu totes les entrevistes en el següent enllaç:
https://www.youtube.com/results?sp=mAEA&search_query=Open+circuit+alumni+experiences