Èxit del 1r SummerCamp de l’equip EUSS MotorSport

Van ser un total de 16 joves els interessats en participar en aquesta experiència de formar part d’un equip de Formula Student des de dins, i que segurament ha estat una bona plataforma d’aterratge per poder facilitar la seva incorporació en futures noves convocatòries de vacants a l’equip de l’EUSS MotorSport.


Durant les tardes de la setmana del 10 al 14 de juliol l’equip del Formula Student ha compartit la seva experiència amb futurs estudiants d’enginyeria que han pogut desenvolupar les mateixes tasques que els membres de l’EUSS MotorSport, i han adquirit coneixements basats en l’experiència de la pràctica i la involucració en un projecte viu i dinàmic.

La proposta formativa estava pensada per fer-ne un apropament a la realitat de l’equip amb l’adquisició de coneixements bàsics de SolidWorks, Arduino… Els participants van tenir l’oportunitat d’experimentar la conducció d’un vehicle de cursa gràcies al simulador real de competició que té l’EUSS School of Engineering, i també s’han vist involucrats en l’experiència de fabricació del nou vehicle EM-04, que serà amb motor elèctric.