La setmana presemestral dona la benvinguda al curs 2023-2024

El dimarts 12 de setembre es van iniciar les classes per l’alumnat de primer curs. Els grups del matí van arribar a les 10 h i els grups de la tarda a les 17 h. La primera acollida els hi va donar el Dr. Ignasi Florensa, nou director de l’EUSS, donant-los la benvinguda. A continuació, va ser el torn de la recent creada àrea de l’estudiant, abans el departament de l’estudiant, i dels departaments Alumni i Pastoral. A continuació, va prendre la paraula el Dr. Víctor Martínez, cap d’estudis qui va presentar la setmana presemestral o setmana d’acollida, i també va donar la paraula al professorat present per a presentar-se.

Al llarg d’aquesta setmana es duran a terme classes de reforç de matemàtiques, física i de fonaments d’enginyeria. També s’explicaran aspectes acadèmics com el programa de tutoria, la intranet de l’EUSS, el servei de biblioteca, etc. Per dijous 14 es farà una taula rodona amb membres de l’equip d’EUSS MotorSport de totes les especialitats. Durant la jornada del divendres 15 el nou alumnat assistirà a una sessió de Tècniques d’estudi.

No serà fins el proper dilluns 18 de setembre quan la docència estigui a ple rendiment, moment en què l’alumnat de la resta de cursos curs s’incorporarà a les seves classes.