Una alumna EUSS és la responsable jove de la zona nord dels AAAADB

El passat 9 de setembre la nostra alumna i alhora alumni d’Horta, Sabrina Barrios, ha acceptat el càrrec de responsable jove de la federació d’antics i antigues alumnes de Don Bosco de la zona nord, formant part de la junta de la confederació nacional jove d’AAAADB d’Espanya.

Aquest càrrec electe implica una responsabilitat molt similar a la del professor Joan Yebras, tant a nivell federal de la zona nord i confederal d’Espanya, ambdós són servidors de comunitats d’antics alumnes del mateix territori. La única diferència és el marge d’edats: ella es dedica només als joves (fins als 35 anys).

Imatge de l’equip en una visita a Mataró, acompanyats pel Josep Mascaró (sbd), president de la federació dels AAAADB de la zona nord

El procés d’elecció va començar a la trobada nacional jove que es va fer a l’Escorial aquest final de curs passat i que ha culminat tot just aquest dissabte, 9 de setembre. També cal afegir que Sabrina és el cap visible de l’equip de treball format per Victòria Torrents (alumna de l’EUSS i alhora alumni de Sarrià) i Hèctor Jiménez (alumne de l’EUSS i alhora alumni de Mataró).

En paraules del professor Joan Yebras “És una gran satisfacció. No cal dir que, personalment, em sento molt orgullós per la seva decisió i que continuaré treballant per facilitar que aquest moviment associatiu comenci a remuntar la volada amb aires i plantejaments nous, i alhora mantenint la fidelitat al plantejament original de Don Bosco. La Sabrina és una noia molt responsable, treballadora i compromesa amb tot el que fa (estudis, beca, AADB, Formula Student,…). Tampoc cal dir que són qualitats compartides amb la resta de l’equip. Per això crec que els antics i antigues alumnes de Don Bosco joves estan d’enhorabona. Estan en bones mans.”