Una Alumni EUSS col·laborant amb Let’s Go Engineering

El dimecres 27 de setembre a l’Espai Ciència de La República Santboiana van entrevistar a l’alumni EUSS Mariona Martí, enginyera a l’empresa Schneider Electric i que participa de voluntària en el projecte Let’s Go Engineering i a l’empresa Schneider Electric; acompanyada de la Sensi Domínguez, regidora d’ocupació, igualtat de gènere i diversitat de l’ajuntament de Sant Boi, per explicar l’abast del projecte. Enllaç àudio entrevista

Let’s Go Engineering neix de l’anàlisi de la situació actual a Espanya, on manquen professionals de l’enginyeria per cobrir les necessitats del mercat. Un equip de Schneider Electric va decidir impulsar i desenvolupar de forma voluntària ‘Let’s Go Engineering’, un programa dirigit a estudiants en darrers cursos de l’escola primària, l’objectiu del qual és col·laborar activament amb els centres educatius de les principals ciutats espanyoles.
El programa ‘Let’s Go Engineering’ es desenvolupa al llarg d’un curs escolar i es compon de diverses fases, durant les que es realitzen diferents activitats que pretenen despertar la creativitat dels estudiants i mostrar l’impacte humanitari i el benefici social de la tecnologia.