Primer “Dimecres de la Ciència” i Reunió del Grup de Recerca del 2023-2024

Aquest dimecres 4 d’Octubre es va celebrar el primer “Dimecres de la Ciència” del curs 2023-2024 organitzat des de el Departament de Recerca, dedicat a l’Àrea de Química.

En primer lloc, la professora Dr. Montse Cortina va exposar el seu treball de recerca sobre l’estudi de contaminants plàstics, de la família dels alquinofenols, en ampolles i llaunes de begudes refrescants.

En segon lloc, en Dr. Ignacio Santín va presentar una xerrada sobre el seu treball en l’aplicació de simulacions realitzades par MATLAB en la millora dels processos de control en el tractament d’aigües residuals.

En acabar la formació, va tenir lloc la primera reunió del Grup de Recerca del curs. Entre d’altres, en aquesta es van explicar els Objectius de Recerca, en el marc del pla Estratègic triannual del centre.