EUSS Solidària comença la seva activitat

El passat dissabte 28 d’octubre l’EUSS va acollir a les seves instal·lacions la trobada anual de Bosco Global, una ONGD salesiana amb l’objectiu de construir un món més just, equitatiu i sostenible. Els participants van ser els col·laboradors de la zona nord, dins de la inspectoria salesiana de la Mercè, que van venir d’Osca, Monzó, Menorca i Catalunya.

L’objectiu principal de la reunió va ser el disseny i planificació del pla estratègic. El tarannà de l’esdeveniment es va centrar en el retrobament anual, l’ambient familiar i l’intercanvi d’experiències. Cada zona van definir els problemes, les necessitats i els plans de millora per conformar la direcció estratègica.
Simultàniament, a València i Andalusia, es van reunir delegacions homòlogues amb la mateixa finalitat. Aquests esforços permeten que l’organització continuï funcionant i transmeti l’esperit cooperatiu que Don Bosco volia perpetuar.